Jegyzettömb

Bevásárlólista, egy fontos találkozó, egy adott helyszín felmérésnek adatai. Legyen szó bármilyen fontos dologról, amit félünk, hogy elfelejtünk. Segít nekünk egy egyedileg az adott munkakörre készített jegyzettömb, amit a saját cégünk logójával is elláthatunk akár. Tűzéssel spirálozással vagy ragasztással készülő jegyzettömbét a lehető legkreatívabb módon elkészítjük az Ön számára, hogy ne kelljen többé elfelejtenie semmit.

További termékeink

Naptár

Elfelejtünk egy találkozót, évfordulót, születésnapot az mindig sok kellemetlenséggel jár. Határidőnapló vagy falinaptár segít ezeket a kellemetlenségeket elkerülni. Egyedi fotókkal egy falinaptár kiváló ajándék lehet családtagoknak/céges partnereknek. Igény szerint az Ön számára különleges időpontok megjelenítése a naptárban.

 

Képeslap

A mai világban már sokkal modernebb eszközökkel üzenünk szeretteinknek, azonban pont emiatt váltak a képeslapok manapság sokkal személyesebbé, ha egy képeslapot kapunk biztosan valami különleges üzenetet hordoz magában. Mi pedig ezt a képeslapot egy egyedi képpel/grafikával segítjük még különlegesebbé tenni az Ön számára.