Egyedi hűtőmágnesek

Egy családi fotó a hűtőn egy szép emlék, vagy akár reklám anyag. A hűtőmágnesek bármilyen fém felületen tartósan megmaradnak. Amennyiben cserélni szeretnénk őket nem kell hozzá nyomdaipari szakember, hiszen nem igényel precíz kasírozást csupán fel kell helyezni az adott fém felületre.  Ezek a mágnesek akár az autókra is felhelyezhetőek  160 km/h- garantáltan fent maradnak.

További termékeink

Naptár

Elfelejtünk egy találkozót, évfordulót, születésnapot az mindig sok kellemetlenséggel jár. Határidőnapló vagy falinaptár segít ezeket a kellemetlenségeket elkerülni. Egyedi fotókkal egy falinaptár kiváló ajándék lehet családtagoknak/céges partnereknek. Igény szerint az Ön számára különleges időpontok megjelenítése a naptárban.

 

Képeslap

A mai világban már sokkal modernebb eszközökkel üzenünk szeretteinknek, azonban pont emiatt váltak a képeslapok manapság sokkal személyesebbé, ha egy képeslapot kapunk biztosan valami különleges üzenetet hordoz magában. Mi pedig ezt a képeslapot egy egyedi képpel/grafikával segítjük még különlegesebbé tenni az Ön számára.