Dosszié

Az egyedi dossziék elegánsak és reklám értékkel bírnak. Ha valamilyen kész anyagot, egy céges logóval ellátott dossziéban helyezünk el, akkor az ügyfelünk tudni fogja, hogy azt mi készítettük és egy nagy papírhalmaz helyett csupán egy vagy több  cégérrel ellátott dossziét kap, ezzel is azt üzenjünk neki, hogy a cégünk számára fontos a jó megjelenés és a rendezettség.

 

További termékeink

Naptár

Elfelejtünk egy találkozót, évfordulót, születésnapot az mindig sok kellemetlenséggel jár. Határidőnapló vagy falinaptár segít ezeket a kellemetlenségeket elkerülni. Egyedi fotókkal egy falinaptár kiváló ajándék lehet családtagoknak/céges partnereknek. Igény szerint az Ön számára különleges időpontok megjelenítése a naptárban.

 

Képeslap

A mai világban már sokkal modernebb eszközökkel üzenünk szeretteinknek, azonban pont emiatt váltak a képeslapok manapság sokkal személyesebbé, ha egy képeslapot kapunk biztosan valami különleges üzenetet hordoz magában. Mi pedig ezt a képeslapot egy egyedi képpel/grafikával segítjük még különlegesebbé tenni az Ön számára.