Belépőjegy

Legyen szó koncertről vagy más rendezvényről egy egyedi belépő emlék is ügyfelei számára. Egyedi grafikájú perforált és sorszámozott belépők gyártását vállaljuk. 

Boríték

A boríték  ugyan olyan fontos mint maga a tartalom. Különböző design papírokkal és  nyomdánk naprakész megoldásaival tudja biztosítani, hogy Ön a postaládákban is egyedi módon jelenjen meg.

Címke, Matrica

Szeretné egyedivé tenni a termékét kiemelni az átlagosak közül? Még  a kreativitás sem szabhat határt, hogy milyen matricát képzel el, bármilyen formájú méretű anyagú legyen vinyl vagy akár átlátszó,  mi sajátos designnal látjuk el, hogy Ön a termékével a lehető legkreatívabb módon jelenjen meg ügyfelei előtt és emelkedjen ki a konkurensek közül.

Szórólap

A szórólap készítés hatékony reklámozási módszer. Abban az esetben ha a grafikai munka valamint a kivitelezés megfelelő. Elsősorban arra szolgál, hogy az emberek tudomást szerezzenek a cég/esemény létezéséről. Tapasztaltunkkal és nyomdai hátterünkkel nem engedjük, hogy az Ön szórólapja az első kukában landoljon.

Katalógus

A katalógusok még ma is az egyik legkedveltebb nyomdai termékek. Az ügyfelek szívesen forgatják nézegetik az igényes jó megjelenésű katalógusokat. Más szóró anyagokkal ellentétben ezek tartósabbak. Az összes terméket/szolgáltatást egyszerre lehet bennünk bemutatni és amennyiben ezek állandók úgy a katalógus is hosszútávon nyújt tájékoztatást.

Névjegy

A névjegykártya egy cég vagy akár egy magánvállalkozó esetében a legfontosabb offline megjelenési forma. A személyes találkozás során ezt a kártyát adja át ügyfelének, a cég ezzel a kártyával mutatkozik be. Mi segítünk Önnek abban, hogy ez a kártya anyagában és stílusában meg legyen különböztetve az átlagos névjegykártyáktól.

Dosszié

Az egyedi dossziék elegánsak és reklám értékkel bírnak. Ha valamilyen kész anyagot, egy céges logóval ellátott dossziéban helyezünk el, akkor az ügyfelünk tudni fogja, hogy azt mi készítettük és egy nagy papírhalmaz helyett csupán egy vagy több  cégérrel ellátott dossziét kap, ezzel is azt üzenjünk neki, hogy a cégünk számára fontos a jó megjelenés és a rendezettség.

 

Jegyzettömb

Bevásárlólista, egy fontos találkozó, egy adott helyszín felmérésnek adatai. Legyen szó bármilyen fontos dologról, amit félünk, hogy elfelejtünk. Segít nekünk egy egyedileg az adott munkakörre készített jegyzettömb, amit a saját cégünk logójával is elláthatunk akár. Tűzéssel spirálozással vagy ragasztással készülő jegyzettömbét a lehető legkreatívabb módon elkészítjük az Ön számára, hogy ne kelljen többé elfelejtenie semmit.

Egyedi hűtőmágnesek

Egy családi fotó a hűtőn egy szép emlék, vagy akár reklám anyag. A hűtőmágnesek bármilyen fém felületen tartósan megmaradnak. Amennyiben cserélni szeretnénk őket nem kell hozzá nyomdaipari szakember, hiszen nem igényel precíz kasírozást csupán fel kell helyezni az adott fém felületre.  Ezek a mágnesek akár az autókra is felhelyezhetőek  160 km/h- garantáltan fent maradnak.

Poszter

Mekkora egy poszter? Amekkorát Ön szeretne. Hol legyen? Reklám egy buszmegállóban, óriás plakát az autópálya mellet vagy egy kreatív kép vagy akár tapéta a szobában. Poszternek hívunk minden olyan terméket amely SRA3 méret felett készül.  Vinyl, tapéta átlátszó ablakfólia ezek mind a poszter fogalmába tartozik, hogy milyen formában szeretné, az már csak az Ön kreativitásán múlik.

 

Roll-up

A kiállítások elengedhetetlen terméke. Egy könnyen hordozhatóminőségi reklám termék. A roll-up szerkezetek megbízható tartós alumínium készült szerkezetek tartósak és a bennük lévő promóciós megjelenés könnyen cserélhető.

Molinó

A molinó az egyik legstrapabírobb reklámhordozó anyag. Az időjárás viszontagságainak ,valamint néhány vegyipari szernek is ellenáll. Bárhova elhelyezhető legyen az egy épület kerítés traverz állvány vagy valamilyen speciális tartószerkezet. Messziről is jól látható az ügyfelek számára valamint nagyon könnyen szállítható.

Képeslap

A mai világban már sokkal modernebb eszközökkel üzenünk szeretteinknek, azonban pont emiatt váltak a képeslapok manapság sokkal személyesebbé, ha egy képeslapot kapunk biztosan valami különleges üzenetet hordoz magában. Mi pedig ezt a képeslapot egy egyedi képpel/grafikával segítjük még különlegesebbé tenni az Ön számára.

Naptár

Elfelejtünk egy találkozót, évfordulót, születésnapot az mindig sok kellemetlenséggel jár. Határidőnapló vagy falinaptár segít ezeket a kellemetlenségeket elkerülni. Egyedi fotókkal egy falinaptár kiváló ajándék lehet családtagoknak/céges partnereknek. Igény szerint az Ön számára különleges időpontok megjelenítése a naptárban.